Sommarens hundliv!

Trots att vi haft tråkigt väder har vi haft många ljusglimtar under sommaren och semestern. Sagogläntans Zlatan har visats från sin allra bästa sida av Linda Andorsen på flera utställningar runt om i norden. Han har hunnit med att bli ”Best in Show” 2 ggr som valp. Och nu senast i Trondheim, Norge dubbelutställning åkte de hem med 2 CERT 🙂 Första dagen, 2:a bh+cert och andra dagen 1 bh & BIM + cert. Zlatan o panda

Sagogläntans Totti (Veyron) har också provat på utställningsringen. Visad av ägare Jeanette Tisander blev han bäste Valp med Hp i Eskilstuna.

totti

Men det som kanske ändå varit sommarens höjdpunkt var vår lilla valpträff uppe på Åbyn/Byskes agilitytävling i början av augusti. Hela familjen samlad, pappa Kråkeslottets Mr Cadillac, mamma Kråkeslottets Hipp Hurra och de fyra barnen. Sagogläntans Totti, Messi, Zlatan och Marta. Inte helt otippat så blev det fullt ös när de alla samlades.

IMG_2816[1]

Nästan direkt efter tävlingarna var det dags för invigning av Kråkeslottets agility arena i Luleå. Ett mycket bra och trevligt agilityläger tillsammans med duktiga kråkor. Som instruktör hade vi förmånen att få ha Jenna Caloander. Många goda råd och tips oavsett vilken nivå vi tävlar på.

IMG_2837[1]

Nu ser vi framemot en vacker höst med nya utmaningar.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s