”Vad är väl en bal på slottet…”

– Ja, det kan man undra. Så här dagen efter Vännäs nationella hundutställning har besvikelsen lagt sig lite. Det som svider mest är när man inser att det finns ingen att skylla på, även om jag gärna skyller på domaren precis som man gör i andra sporter.

Vi (Sagogläntans och Kråkeslottets kennlar) började dagen med att ställa de vuxna. Kråkeslottets Mr Cadillac blev 2:a bästa hane och Kråkeslottets Hera blev 2:a bästa tik. Tyvärr så var Kråkeslottets Hipp Hurra (Aliz) inte rätta typen för den här domaren men vi hoppas på bättre tur nästa gång.

Tre av valparna från Sagogläntans första kull var anmälda till valpklass. Hanarna Sagogläntans Messi och Zlatan var först ut i en grupp av 4 valpar. Båda två skötte sig förträffligt i ringen trots att Messis första intryck av utställningen var en bullrande högtalare. Zlatan placerades 2:a och Messi 3:a med HP och fin kritik.

Sen var det tikvalparnas tur vilket slutade med katastrof. Inte för att Marta placerades sist utan mest för att jag tappade kontrollen och Marta droog mig runt i ringen till publikens stora glädje och i uppställningen tyckte hon att bästa sättet att få min uppmärksamhet var att skälla….:( Min frustration var stor och när då sen domaren kommer och påpekar eländet så blev det inte bättre.

Sagogläntan (3) IMG_2055 IMG_2106 IMG_1999Aliz (13)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s